Moster x2

I går klockan 6.00 kom de små liven och jag blev moster x2 eller x3 kanske man kan säga eftersom jag redan var moster till en sedan innan.

Klockan ca ett på natten ringde syrran eftersom vattnet gått och ville att vi skulle komma och ta hand om Arvid medans de åkte in. Inom 45 min var vi på plats och de kunde åka iväg till BB. Innan jag fått både Liam och Arvid, som vaknat när mamma och pappa for, att sova så var klockan säkert halv fyra. Sen vid 6 vaknade Liam igen och jag fick lov att amma honom och vi somnade om till 8.

Morgonen var lite rörig med en tvååring och en 6månaders att ha hand om. Som tur var funkar Bilarfilmen i alla lägen. Liam har börjat intresserat sig så mycket i vad Arvid gör, han vill leka med Arvids saker och ta på honom och han skrattar när Arvid busar. Liam har även börjat rulla över på mage flera gånger och har jättesvårt att komma till ro eftersom det hela tiden händer så mycket roliga saker.

Ja det är inte det lättaste att ha två barn måste jag säga. Helst när man inte har några rutiner på nån av dem. Har ju inte riktigt hunnit sätta mig in i Arvids rutiner.

Det blev iallafall två små söta flickor, Alma och Ejla ca 2512g resp. 2562g. 47,5cm lång resp. ca 46 lång. De får ligga på Barn 4 ett tag eftersom de kom lite tidigare än tänkt men får nog komma hem om ca en vecka tills dess ska jag väl vara lite barnvakt på dagen så pappa får åka och hälsa på de små. Jag hoppas på att snart få komma och hälsa på dem.


Kommentarer
Postat av: tytti

grattis! Spännande o prova på tvåbarnsmamma rollen....

2010-03-19 @ 00:06:24
URL: http://typpel.blogg.se/
Postat av: Cattis

Grattis till "mosterskapet" :D

Hälsa syster ett stort grattis till tvillingarna! :)

2010-03-19 @ 08:17:08
URL: http://caxxis.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vad kul :) perfekt att få träna för er med två oxå..hehe...då vet ni vad ni har att vänta elller avstå ifrån ;)

2010-03-20 @ 14:43:30
URL: http://jenny-vikstrom.blogspot.com/
Postat av: Erika

Hej!

vill tipsa om en tävling på min blogg i sammarbete med namnnappen.se

Kika gärna, http://stoltmammatillmira.blogg.se/2010/march/min-forsta-tavling.html



kram

2010-03-23 @ 08:44:22
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0