Tillbaka i stan.

Nu är man äntligen hemma igen. Efter en hel långhelg med en massa städande, rensande, resande hit och dit.

Först var vi i Skellefteå och firade valborg. Det var riktigt trevligt! Vi var tre par, samma tre par som firade valborg (och halloween) tillsammans förra året, det komiska var att detta år väntar alla tre tillökning :). Ena paret i juli, vi i september och de tredje i oktober. Passade ju väldigt bra för då var alla på samma nivå, man behövde inte sitta där själv och vara nykter och grabbarna tog det lugnare än vanligt... ja om man tänker på förra årets halloween så kunde de ju ändå vara ganska redlös för att vara lugnare denna gång... haha.

Sen på fredagen var det bara att sätta sig i bilen igen, efter en efterlängtad mjukglass :), och åka de dryga 20 milen till Husum. Där vi efter en god grillmiddag tog en lugn kväll inför den tunga helgen med att rensa mammas hus.
Vi har ändå hunnit en hel del i helgen, änfast det blir många pauser med grejor man hittar och minns tillbaka med. Vinden och källaren är väl i stort sätt klar men det är fortfarande kvar mycket i huset. Alla skåpar och lådor samt en massa grejor och vi ställt fram och ska rensa så det blir en helg till i huset. Vi har då hittat mycket som ska till loppisen vi tänkt ha i sommar. Det tror jag blir en jättebra loppis, längtar faktiskt lite tills vi ska ha den.

Mer om helgen. Måste säga att det rört sig ganska mycket i magen i helgen. Så fort jag satt mig ner på kvällen efter en hel dags arbete börjar lilla krabaten att röra sig för fullt. Är mer och mer säker på att det är sparkar jag känner, det är så härligt och läckert :). I´m so happy!!!

Kommentarer
Postat av: Tytti

Jodå nog fick vi i oss mjukglass. Med botting på botten! Smakade bra... Fick ni vänta länge på att de skulle få igång maskinen? Nu är ultraljudet bokat ;) !

2009-05-05 @ 08:49:20
URL: http://typpel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0